FAQ ?>

FAQ

Gedurende de jaren krijgen we verschillende vragen over het dispuut, hieronder kan je er een aantal vragen vinden. Heb je verder nog vragen dan kan je ons even mailen, bellen of even een berichtje achterlaten.

Hebben jullie een ontgroening?

Nee, wij hebben een KMT (kennismakingstijd.)

Wat is een KMT?

De KMT is bij ODDCN een gezellig weekend waarin de aanstaande leden elkaar en de andere leden leren kennen. Dit wordt gedaan door middel van verschillende activiteiten en opdrachten die door allen worden uitgevoerd.

Hoeveel tijd ben ik ongeveer kwijt met het dispuut?

Hoeveel tijd je met het dispuut kwijt bent heb je zelf in de hand. De donderdagavond is vaste avond, de rest bepaal je zelf.

Moet je een bepaalde studie volgen om erbij te mogen?

Nee. Alle studies zijn welkom!

Is bij een dispuut gaan duur?

Nee, je moet een maandelijkse contributie betalen en een bedrag voor je dispuutsdas e.d. verder zijn de enige kosten die je maakt de drankjes die je de donderdagavond drinkt.

Wat voor kleding dragen jullie?

Tijdens formaliteiten en gezamenlijke borrels dragen we een donkerblauwe spijkerbroek, jasje en een witte blouse met daarbij een welverdiende das. Op een normale donderdagavond dragen we allen kleding waar we in te herkennen zijn.

Moet ik veel opgeven voor het dispuut?

Nee hoor, op donderdagavond komen we altijd samen, maar daar heeft iedereen altijd zin in dus dat voelt nooit als een verplichting. Je kan naast het dispuut nog gewoon alle andere dingen blijven doen; je hebt tijd voor je andere vriendengroepen, je studie, je werk en om lekker van je weekend te genieten.

Wat nou als ik een keer niet kan komen, is dat erg?

Wanneer je een keer niet naar de donderdagavond of naar een ander dispuutsuitje kan komen omdat je bijvoorbeeld een belangrijk tentamen hebt, is dat geen probleem. Ook wanneer je de volgende dag bijvoorbeeld een presentatie moet geven of een andere belangrijke afspraak hebt, zullen wij er niet moeilijk over doen als je dan eerder naar huis gaat. Wel belangrijk is dat je even netjes afmeld.